Българските футболисти Николай Димитров и Георги Сърмов получиха ниски оценки при поредната загуба на Касъмпаша в 17-ия кръг на турското първенство.

На стадиона в своя истанбулски квартал отборът на Димитров и Сърмов отстъпи с 0:2 на Ескишехирспор, като попаденията реализираха Батухан в 40-ата минута и бившият национал Юмит Каран две минути преди края на срещата.

Касъмпаша остана на последното 18-о място с 8 точки, а пред тях с 12 са новаците от Бучаспор. Ескишехир е на 11-о място с 22, а лидерът Трабзонспор има 42.

Сърмов игра цял мач и беше оценен с една звезда, а Димитров влезе в 78-ата минута на мястото на Санджак, но оценката му е същата като на дефанзивния полузащитник.

Пет минути преди края на първото полувреме вратарят на домакините Толга изпусна топката след далечен удар на Сезер и притичалият Батухан откри резултата- 0:1.

Минута преди края Родриго Тело проби по крилото и центрира, като цялата защита на домакините остана пасивна и Юмит Каран от близко разстояние удвои преднината на Ескишехирспор.