Бивш футболист на Интер пристига на проби в Берое. Това разкри треньорът на старозагорци Александър Томаш след победата с 4:1 над Ботев Гълъбово в контролна среща.

Става въпрос за Гастон Камара, който има два официални мача за "нерадзурите". "Радвам се, че го убедихме да дойде на проби. Като визитка е добре, но има неща, които не ми харесаха. В Турция ще видим какво представлява", заяви Томаш.

Камара дебютира за Интер на 1 ноември 2014 при гостуване на Парма. В 89-ата минута Валтер Мадзари го пуска на мястото на Гари Медел, а Интер губи с 0:2.

На 22 март, 2015 г., под ръководството на Роберто Манчини, Камара изиграва втория си двубой за миланци. Той отново влиза от пейката, след като в 86-ата минута сменя Лукас Подолски. Това става при поражението с 0:1 от Сампдория.

После Камара играе последователно под наем в Серия "Б" в Бари (0/0), Модена (10/0), Бреша (28/0). През миналия сезон е бил преотстъпен на португалския втородивизионен Жил Висенте (31/1).

В Турция Берое ще се изправи срещу Астра Гюргево на 20 януари, Мезьокьовешд-Жори (Унгария, 22 януари), Нефчи Баку (27 януари) и полския Заглембе (30 януари). Именно в проверките Томаш ще тества Камара.

Договор с Берое подписа естонския защитник Никита Баранов. Той има 24 мача за националния отбор на родината си, в последните две години е играл за норвежките Кристиансунд и Согндал.