Фенклубът на Локо Пловдив помага в битката с COVID-19. Голямата им цел е да помогнат на най-нуждаещите се в тези трудни времена

От фенклуба на пловдивския гранд решиха да обединят силите си и да ги насочат към най-уязвимата част от населението – възрастните хора. Те стартират кампания в помощ на тази „рискова група“, а целта е една – да подадат ръка в момент, в който нашите родители и прародители имат нужда от добрина. Чрез дарения и лични средства, те закупиха най-ценните консумативи, които ще раздадат на всички нуждаещи се. Те ще получат и маски и ръкавици, чрез които да се предпазват. Всеки, който чувства необходимост от протегната ръка, може да позвъни на посочените телефони - 0877991991 и 0885772705.

Цялата публикация от „Фенклуб Локомотив Пловдив“ ще откриете по-долу:

„Уважаеми пловдивчани, 

През изминалия уикенд стартира нашата кампания в помощ на хората, които са най-уязвимата на COVID-19 група. За нас беше от първостепенна важност да им подадем ръка в този неблагоприятен за тях момент. Искахме да покажем съпричастност и отговорно отношение. 

Благодарим на всички, които под една или друга форма ни подпомогнаха – някои с дарения на лични предпазни средства, други с консумативи и препарати, и не на последно място – на доброволците, без които всичко това нямаше да се случи. От многото желаещи да помогнат избрахме хора, които нямат възрастни в непосредствената си семейна среда и не работят на места с голям по брой персонал, като по този начин се постарахме да осигурим максимална степен на безопасност на хората, които подпомагаме. 

Макар в необичайна за всички нас обстановка, началото беше обещаващо. През предстоящата седмица нашата акция ще продължи с удвоени усилия и желание. Освен това сме предвидили маски и ръкавици на хората, до които извършваме доставки, които да им бъдат под ръка, в случай че се наложи непредвидено излизане. Призоваваме нуждаещите се или техни близки да не се притесняват да звънят на обявените по-долу телефони, от нас зависи да помагаме!

Контакти: 0877991991 и 0885772705

Благодарим за доверието на всички, които се обърнаха към нас!“.