Френският полузащитник на Реал Мадрид Ласана Диара няма да може да вземе участие в утрешния финал за купата на Краля срещу Барселона, тъй като има контузия и не бе включен в групата.

Това е поредният мач, който футболистът пропуска поради травмата си, но със сигурност отсъствието му не е фатално, тъй като столичани имат достатъчно играчи на тази позиция, а и Пепе се справи отлично в събота и вероятно отново ще действа като опорен халф.

Раул Албиол е наказан заради червения картон от срещата на „Бернабеу”, Фернандо Гаго все още е аут поради контузия, а Жозе Моуриньо реши да не използва Серхио Каналес и Педро Леон.

На днешната тренировка Сами Кедира стресна съотборниците си, след като напусна заниманието още в 10-ата минута, но след това се оказа, че няма нищо сериозно и той бе включен в групата.

Ето играчите, които ще пътуват за Валенсия: Касияс, Адан, Дудек; Карвальо, Пепе, Серхио Рамос, Арбелоа, Марсело, Гарай; Кедира, Чаби Алонсо, Гранеро, Ди Мария, Кака, Йозил; Роналдо, Бензема, Игуаин, Адебайор.