Една от големите звезди на Манчестър Юнайтед Райън Гигс постави ултиматум на своя брат Родри - да избира семейството или неверната си съпруга Наташа, твърди "Дейли Стар".

Вече за всички на Острова е ясно, че 28-годишната Наташа, която е омъжена за брата на Райън Гигс, е преспала с халфа на "Червените дяволи" доста пъти.

В медиите плъзнаха информации, че двамата имат 8-годишна връзка и уелсецът често се е възползвал от половинката на брат си, за да задоволява сексуалните си капризи.

Развръзката около цялата ситуация става все по-заплетена и по-заплетена, но нещата се развиват доста добре за Райън Гигс.

Той вече е успял да убеди майка си Лин и жена си Стейси, че информациите за 8-годишната му връзка с Наташа са крайно пресилени.

Неверната жена на Родри - братът на Райън, не е преспала единствено със звездата на Манчестър Юнайтед, а и с още няколко футболисти, както и с актьора Уил Мелър.

Райън Гигс от своя страна настоява брат му да избере семейството или неверната си жена. Футболистът принуждава своя роднина да се раздели със своенравната си съпруга, която му е изневерявала безброй пъти.

Въпреки, че е буквално унищожен от разкритията около личния живот на Наташа, Родри Гигс признава, че все още я обича и не може да я зареже.

"Родри трябва да избира между роднините си и Наташа", сподели източник, близък до цялата заплетена ситуация.

"Това е ужасен ултиматум. Родри наистина не се намира в никак добро състояние и е много объркан", добави информаторът на "Дейли Експрес".

"Ако той реши да остане със съпругата си, тогава ще обърне гръб на майка си и брат си", каза още близкият до брата на Райън Гигс.

"Наташа от своя страна също е буквално унищожена, защото знае, че е наранила много дълбоко своя съпруг".

През уикенда съпругата на Родри Гигс разказа как Райън и е дал 500 паунда да направи аборт преди година, тъй като е била забременяла от него.

В Англия усилено се говори, че 28-годишната брокерка иска да спечели солидна сума пари, за да разкрие нови подробности около цялата си афера с Райън Гигс.