Президентът на Славия Венци Стефанов не скри надеждата си, че неговият тим ще удари ЦСКА и в турнира за купата на България. До момента "белите" са единственият тим, който познава вкуса от победа срещу "армейците" през тази кампания.

"Жребият е много тежък, но вярвам в успеха", заяви Стефанов след жребия за втория кръг на турнира за купата на България. На 23-ти ноември Славия приема ЦСКА в повторение на финалния двубой в надпреварата от миналия сезон.

"Победихме ЦСКА наскоро, а никой друг отбор не го е правил от лятото насам. Момчетата играят силно и се надявам на успешен завършек на есента", сподели Стефанов пред журналистите.

"Трябва да опитаме да спечелим максимален брой точки от четирите си мача в първенството, а десертът ще бъде да успеем да отстраним ЦСКА."

"Победим ли ги сега, напролет ще имаме един силен съперник по-малко в турнира. Сигурен съм, че Мартин Кушев ще успее да мотивира момчетата."

"Те видяха, че няма нищо страшно в сблъсъците с ЦСКА. Бихме ги на Овча купел миналата есен, на стадион "Българска армия" преди две седмици, защо да не потретим", завърши Стефанов.