Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев ще бори Лудогорец с тактиката от победата над Литекс в Ловеч (2:0).

Стратега е решил отново да пусне трима дефанзивни халфове в средата на терена. В щаба на червените са наясно със силната полузащита на Лудогорец и искат повече сигурност в средата на терена.


В Разград очевидно не се плашат от ЦСКА и ще гонят победа на Армията. Треньорът Ивайло Петев се закани, че Лудогорец ще играе открито и нападателно.

Тежестта отново ще падне върху хората в средата на терена, където Гъргоров, Генчев и Дяков дърпат конците в играта на Разград. На тях Пената обмисля да хвърли Янчев, Петър Стоянов и Галчев, които ще трябва да рушат играта на гостите.

За головете пък имат грижата тримата в атака, като Пенев до последно ще решава кой от Нелсън, Делев и Мораеш ще остане на пейката. Засега сигурен титуляр е само голмайсторът на отбора Янис Зику.     


Бившият президент на ЦСКА от 90-те години на миналия век Димитър Джамов ще поеме контрола над школата на ЦСКА до две-три седмици. Това разкри самият той.


"Чакаме да излезе регистрацията на фондация "ДЮШ ЦСКА", която ще издържа юношите. Естествено и ръководството на клуба е обещало да помага, поясни бившият член на червената управа.

„Първото нещо, което трябва да се оправи, са терените. Минимум 500 000 лв. са нужни, за да тръгнат нещата в позитивна посока", смята Джамов. Синът на бизнесмена е част от школата на ЦСКА и дори е капитан на един от младежките отбори.