Звездата на Жуниор Мораеш е категоричен, че има желание да продължи да носи червения екип и целта му е да стане шампион с "армейците".

"Доволен съм от сезона в ЦСКА досега. Надявам се, че ще спечелим първенството. Надявам се, че тима ще направи всичко възможно да спечели мача със Спартак Плевен утре".

"Има достатъчно време, за да се реши дали ще остана в ЦСКА. Щастлив съм тук и имам за цел да стана шампион с отбора. Ако има оферта, тя ще бъде разгледана и тогава ще решаваме".

"Много хора говорят за мой трансфер в различни клубове. Аз съм спокоен, защото няма нищо официално към момента. Харесва ми живота в София", заяви Мораеш по време на награждаването си за най-добър футболист на 15-ия кръг в "А" група.

Както е известно, той вкара два гола на ЛУдогорец, но в крайна сметка срещата завърши 2:2.

В същото време се разбра, че още много малко трябва на ЦСКА, за да получи концесията за стадион "Българска армия".

"Чакам ги да си платят още 100 хил. лева задължения към държавата и на следващата минута им давам съоръжението за 30 години. Целият им дълг беше 150 хил. лева, но вчера са внесли 50 хил. лева".

"Няма как да им предоставя "Армията", ако не си платят, защото още утре Сметната палата ще дойде и ще ни хванат нас", заяви премиерът Бойко Борисов.