Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла открито нападна Левски, като заяви, че този сезон "сините" играят добре само в уговорени мачове.

Според него Николай Костов не е лош треньор, но не е успял да се нагоди към действителността на "А" група и тотално е бъркал състава на отбора в мачовете.

"Левски играе добре в уговорени мачове. В трите срещи със Славия, Ботев Враца и Монтана не срещнаха грам съпротива и си минаха като на парад за трите точки. И в първия истински мач направиха грешка", заяви Майкъла пред "7 дни спорт".

"На Герена всичко изглеждаше розово с новия спонсор и селекцията, но очевидно нещата с Николай Костов не се получаваха. В доста от мачовете той не успяваше да улучи състава. И срещу Миньор го разбута".

"Не искам обаче да казвам, че Николай Костов е лош треньор. Може би просто не пасна на Левски. Георги Иванов, който ще довърши сезона, щеше да свърши същата работа. С една заплата щяха да свършат две неща."

"Мачът в Ловеч ще е изключително тежък за Левски, но за мен сините са фаворити. Дори Левски да не спечели в Ловеч, не бива веднага да бъде отписван от борбата за титлата".

"От решаващо значение ще бъде съдийството, тъй като зарядът в дербито определено ще е голям", добави Майкъла.