Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път блесна с колоритно изказване, този път по адрес на Лудогорец.

"Все пак сме България, а не Абсурдистан. Законите са си закони. По наредбите трябва да ни присъдят служебна победа. Ние отидохме да играем футбол, но... Иначе, ако се спазват всички букви и точки от Закона, то трябва да отнемат и три точки на Локомотив София. Но в България има хиляди парадокси", започна Стефанов относно проваления мач срещу "железничарите".

"Предишния кръг победихме Лудогорец съвсем честно и само луд човек може да си помисли, че мачът е бил уговорен, както се пишеше някъде. Не знам защо постоянно се търсят някакви интриги?"

"Срещу Лудогорец имаше един честен съдия, един мотивиран отбор като Славия и всичко си дойде на мястото. Всичко на този свят се връща и Господ най-добре съди, само той има право", продължи Бат' Венци пред sport1.bg.

"През първия полусезон паднахме като гости в Разград с 0:6, но сега им се върна. Има правда. За нас беше въпрос на чест този мач и се радвам, че моите футболисти го разбраха."

"Явно вече медикаментите в Разград не действат. Там се правят хубави неща - база, терени, условия, но лекарствата, които се дават на животни, не действат добре на човешкия организъм."

"Защо ми задавате въпрос дали сме легнали на Левски и сме сочили да бием Лудогорец? Всеки един непредубеден и честен човек, който разбира поне малко от футбол, ще види, че срещу Левски бяхме ощетени."

"Ако съдията не е видял засадата, то след това трябваше да отсъди жълт картон и дузпа, а не да гони вратаря ни Емил Петров. Колко още трябва да се помага на Левски и защо? Да излезем направо с 10 души и да им се дадат направо три гола ли? Това питам аз", завърши Стефанов.