Новото рап-парче "Can't Stop We" на британския изпълнител RIO събра в един клип нападателят Марио Балотели и бранителят Рио Фърдинанд, пише вестник "Манчестър Ивнинг Нюз".

Двамата футболисти на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед не влизат в пряк контакт помежду си, макар да са част от известните лица, които се появяват във видеото. Истинското име на RIO и Рио Нелсън, като преди години той е бил обещаващ футболист и дори е играл за Бароу.

Изпълнителят срещнал адаша си Рио Фърдинанд зад сцената на Манчестър Академи, където английският национал подкрепял рапъра Рик Рос.

"Той се разхождаше във ВИП-зоната и мина покрай моята стая. Някой се провикна, шегувайки се: "Истинският Рио е тук". Фърдинанд се засмя и дойде при мен, след което си поговорихме един с друг, направихме си и снимки", споделя Рио Нелсън, който се срещнал с Балотели в Честър Роуд.

"С него започнахме да си показваме футболни трикове, за да видим кой от нас двамата е по-добър, но аз трябваше да съм внимателен, когато той влезе в борба за топката. Той е наистина много мило момче, толкова е земен и скромен", допълва RIO по адрес на Марио Балотели.

Интересното е, че именно Балотели и Фърдинанд са в основата на лютия скандал, който се разрази след края на полуфиналната битка за ФА Къп между двата манчестърски клуба преди близо година.

"Гражданите" елиминираха съперника и след последния съдийски сигнал Балотели започна да се радва пред феновете на Манчестър Юнайтед, показвайки им емблемата на Сити. Кибритлията Рио Фърдинанд веднага поиска обяснение, налитайки към италианеца с цел физическа саморазправа.