Hай-гледаното видео от европейското първенство не е нито някой фантастичен гол, нито някоя агитка. С най-много фенове се оказва спортната журналистка от "Polsat" Каролина Шестак, пише "24 часа".

Нейната емисия новини е видяна от близо 2 000 000 зрители в Youtube.com. Причината е в дълбокото деколте и шармантното колие на Каролина, които направо приковават зрителите към екрана.

“Не очаквах чак такъв интерес към мен. Просто никога не съм се считала за чак толкова красива”, коментира самата Каролина.

Нейните фенове обаче се множат с всеки изминал ден. Дори вече е получила две предложения да украси корицата на най-мъжкото списание в света “Плейбой”.

“Това не може да не ме радва. Все пак това е библията за мъжете. Но в крайна сметка още не съм решила. Нека първо мине европейското, пък после ще реша. По-вероятно обаче е да откажа”, обяснява говорителката.

Страницата на Каролина във фейсбук вече няма свободни места за приятели, след като е получила покани от цял свят. Повечето, разбира се, били от мъже.

Вижте видеото: