Бившият халф и помощник треньор на ЦСКА Светослав Петров заяви, че е неприятно изненадан от моментното състояние на армейците и от загубата с 0:2 от Литекс миналата събота.

"ЦСКА ме изненада неприятно. Нали през цялата есен всички говореха само за "Армията" и за завръщането на отбора там. Ето, че това стана и в първия кръг се събраха много хора, както се очакваше".

"Заради това не разбирам безличното представяне на ЦСКА, защото за мен то бе точно такова. Тъжно е", заяви бившият халф пред "Меридиан мач".

Светльо обърна специално внимание на Христо Стоичков и работата му начело на Литекс.

"Искам да поздравя специално Христо Стоичков за това, което прави в Литекс. Срещу ЦСКА започна без никакво притеснение с толкова млади момчета, имената на някои дори не бях чувал. Това е пътят, който трябва да се следва".

"Бях част от екипа на Милен Радуканов, сега вече не съм. Заел съм се с футболен клуб Добруджа и си имам други задачи и проблеми. Със сигурност не мисля за ЦСКА. Много искам обаче Милен да се върне начело на "червените".

"Знам, че рано или късно това ще стане и ще е в интерес на всички. През последните 5-6 години ЦСКА играеше най-добър футбол при Радуканов", категоричен е бившият му помощник.