Барселона хвърли бомбата в Шампионската Лига вчера с феноменалното си представяне и категоричната победа с 4:0 над Милан, с която елиминира "росонерите" на осминафиналите на Шампионската Лига.

Малко изненадващо предвид високия залог на мача и големите страсти, след двубоя въобще не бе коментирано съдийството в мача. По време на живото телевизионно предаване не се видяха и особено сериозни поводи за  полемики.

Ден след мача обаче мадридския Марка извади видео, на което се вижда, че Лео Меси е бил в засада преди решителния втори гол, с който Барселона изравни общия резултат от двата мача.

Тогава Меси получи извеждащо подаване от Иниеста, финтира Мексес и отбеляза от границата на наказателното поле. От кадъра, който е предоставен от Марка, се вижда, че аржентинецът наистина е бил пред защитата на Милан. По време на живото предаване обаче не бе показано повторение от тази камера, а и нито един играч на италианците не протестира.

Все пак преди тази ситуация и каталунците имаха претенции към съдийството, тъй като Педро бе повален в наказателното поле и можеше да бъде отсъдена дузпа.

Ето и двете ситуации: