Наставникът на Борусия Мьонхенгладбах Лусиен Фавре призна, че щастливата победа на неговите момчета с 2:0 над Борусия Дортмунд е била истинско чудо.

"Жълто-черните" буквално смазаха своите домакини, отправяйки цели 26 удара, срещу само пет на "жребците". Въпреки това Гладбах успя да излъже противника си след феноменалния мач на вратаря си тер Стеген, който спаси няколко чисти гола.

"Напълно проспахме първото полувреме на двубоя. Беше истинско чудо да се оттеглим на почивката при нулево равенство", каза Лусиен Фавре след срещата.

"Дортмунд показа игра от най-висока класа и имаше чисти голови възможности. Ние бяхме твърде бавни, когато успявахме да играем с топката."

"Видяхме супер-преса от Дортмунд и една катастрофа в нашата игра. На почивката казах на моя отбор, че трябва да излезем и да играем футбол."

"Ние спечелихме напълно незаслужено с 2:0, ако се вгледаме в двете полувремена. Спечелихме, но с оглед особено на първото полувреме този успех е истинско чудо", завърши своето изказване Лусиен Фавре.