Голямото дерби на българския футбол между ЦСКА и Левски е само след няколко дни, но все още няма заявен стадион от страна на "червените", които са символични домакини в мача.

Вчера се състоя среща между представители на "армейците", "сините" и органите на реда, на която трябваше да се дискутират детайли около провеждането на срещата, пише "Меридиан мач".

Стадион "Васил Левски" не е осигурен, тъй като все още не са покрити задълженията на старото ръководство. По времето на "Титан" ЦСКА играеше редовно на "Васил Левски" и стадион "Славия", защото "Българска армия" не разполагаше с лиценз и там се играеха само контролни срещи.

Така хората, които стопанисват съоръжението, са отказали да подпишат споразумението. Очаква съвсем скоро да има нова среща, след която евентуално ще се подпише тристранен протокол.

Междувременно от ЦСКА и Левски обявиха, че билетите за Вечното дерби ще бъдат пуснати още днес.

Феновете на "червените" могат да си закупят билети предварително от касите на "Армията" до фен магазин Те ще работят от 15.10 до 18.10 (петък) от 12:00 до 18:00 часа. В деня на мача 19.10 (събота), билет ще може да закупите от касите на езеро "Ариана".

Привържениците на Левски ще купуват предварително билети всеки ден на касите на стадион "Георги Аспарухов” на улица "Тодорини кукли" №47 от 10:00 часа до 17:30 часа.

Предварителната продажба на билети ще стартира само за секторите "В" и "Б". В деня на мача билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касата на стадион "Васил Левски" откъм улица "Граф Игнатиев".