Бразилецът Кака, който почти сигурно ще играе в Реал Мадрид от следващия сезон, няма да носи №5 пише "Марка". Екипът, с който играеше Зинедин Зидан бе специално запазен от Флорентино Перес за звездата на Милан. Кака обаче не иска да носи този номер.

Футболистът на Милан не желае да бъде сравняван със Зидан и от уважение към французина няма да вземе неговия номер. Бразилецът иска да облече екип, който не е свързан с футболист с голяма история в клуба. Според "Марка" вариантите са три. Най-вероятният е №22, с който в Кака играе сега в Милан.

В момента с този номер играе Мигел Торес. Той обаче далеч не е такава звезда, че да не може да отстъпи екипа си на Кака. Другите опции са №8 и №10. Десятката в момента е на гърба на Уесли Снейдер. Холандецът най-вероятно ще напусне това лято и ще освободи екипа.

Осмицата пък принадлежи на Фернандо Гаго. Аржентинецът за известен период бе основен стълб в халфовата линия на Реал. Самият Кака не иска да "открадне" номера на някой от новите си съотборници и има възможност бразилеца да не играе с нито един от споменатите горе номера.