Димитър Пенев предупреди, че още един гаф и ЦСКА ще трябва да се бори не за шампионската титла, а за тройката.

Вчера армейците стъпиха накриво като не успяха да победят Берое в Стара Загора. Домакините удържаха равенство 0:0.

"И такива неща се случват, това е част от играта. Има грешки, но е лошо, когато ги няма точките - само те се броят в съвременния футбол. Още един гаф и ЦСКА ще се бори за тройката. Но е рано да се правят прогнози. Има много мачове до края - всеки ще бърка", бе коментарът Стратега пред "Меридиан Мач".

"Не мисля, че на отбора му тежи задължението да печели всяка среща - така е било винаги в ЦСКА. Все пак аз не съм в кухнята на тима и не знам какви са отношенията в момента. Нормално е, че стават грешки, но лошото е, че хубавите моменти липсват. Отборите трябва да опитват да вкарат поне по половин гол, иначе я няма тръпката. Мисля, че трябва да минат още два-три кръга, за да правим оценки кой за какво ще се бори".

Пенев коментира и информациите от преди няколко дни, че Христо Стоичков ще смени Йоан Андоне, ако той не направи ЦСКА шампион.

"На Ицо не са му такива намеренията. Още е сърдит, обиден е на много хора. В ЮАР е и сега първо го чака световно първенство, което ще гледа на живо. Тук обаче има треньори, които са готови да поемат ЦСКА. Ето например Ради Здравков няма да се бави да приеме".