Полузащитникът на Ювентус Клаудио Маркизио заяви, че въпреки слабия сезон, "бианконерите" разполагат със силните играчи и в последните три мача просто ще се надяват да им се случи нещо хубаво.

"Беше лош период, защото съсипахме един цял сезон, който не започна зле. Сега просто ще се опитаме да спечелим последните три мача, надявайки се на нещо добро", призна Маркизио пред клубната телевизия.

"Бяхме в групата на Шампионската лига, но отпаднахме. В Лига Европа пробедихме в първия кръг Аякс и изглеждаше, че можем да постигнем добри резултати, но дойде мача срещу Фулъм ...".

"Всичките ни пречки са на психическо ниво и това се вижда от резултатите. В нас всяка седмица, но не в мачовете срещу Интер и Милан, за тях излизахме други, имаше нещо като страх, психологически блокаж, защото знаехме, че нещата не са обърнати в правилната посока. Именно поради тези страхове дойдоха лошите резултати", анализира халфът.

"Винаги съм бил убеден, че този отбор е силен, на нивото на Интер, Милан или Рома. Вярно е, че си "изядохме" сезона, но имаме качествени играчи, от които ще започне градежа за отбора през новия сезон", допълни Клаудио.