Френското издание"SO FOOT" публикува 10-те най-големи секс скандали в историята на футбола.

1. РОНАЛДО И ТРАВЕСТИТИТЕ
Бившият нападател на Реал (Мадрид) и Милан Роналдо покани в хотелска стая три проститутки преди две години, но в крайна сметка се оказа, че това са травестити.


Донякъде комичната случка намери доста широк отзвук сред футболната общественост и медиите буквално изравниха Феномена със земята.

Медиите постоянно бъзикаха дебеличкия нападател, че е гей.

2. ДЖОН ТЕРИ И ВАНЕСА ПЕРОНСЕЛ
Вече бившият капитан на Англия Джон Тери е имал гореща сексуална връзка с бившата съпруга на Уейн Бридж, с който бяха съотборници в Челси и Англия. Името на палавата мома е Ванеса Перонсел.

В крайна сметка нещата бяха бързо раздухани, а на Тери му бе отнета капитанската лента в състава на "Трите лъва".

Уейн Бридж пък намрази своя някогашен много добър приятел и дори демонстративно отказа да му стисне ръката през миналия сезон, когато един срещу друг се изправиха Челси и Сити.

Бранителят на "гражданите" дори жертва кариерата си в националния отбор и се отказа от него, тъй като неприязънта, който има към Тери, е много голям.

3. РИО ФЪРДИНАНД, ЛАМПАРД, ДАЙЪР И ОРГИИТЕ В КИПЪР
През юни 2000 година група от играчи от Висшата лига решиха да отскочат до кипърския курорт Агия Напа, който според "Уикипедия" е оживен морски курорт, с изключителен нощен живот.


Рио Фърдинанд, Франк Лампард и Киърън Дайър не са пропуснали да се позабавляват с момичетата на кипърска земя и дори Рио заснел оргията. Тримата са спретняли здрава оргия с няколко мацки.

Правихме секс с момичета и след това заснех видео, естествено с тяхното съгласие", отбелязва гордо ветеранът в своята автобиографична книга.

4. СТАН КОЛИМОР И СЕКСЪТ СЪС СЛУЧАЙНИ ЖЕНИ
Бившият нападател на Астън Вила и Ливърпул Стан Колимор бе известен с това, че обича да прави секс със случайни жени.


През 2004 година Колимор е предложил на две репортерки от таблоида "Сън" да позират като младоженки близо до дома му и след това най-вероятно се е стигнало до секс.

5. ПАЛАВНИКЪТ СВЕН
Не може да не се спомене в тази класация и известният като голям палавник бивш национален селекционер на Англия Свен Йоран Ериксон.


Шведът, който е известен и като доста алчен тип, е изневерил на своята приятелка Нанси Дел'Олио със сънародничката си Улрика Йонсон, която пък в същото време е минала и през леглото на Колимор.

Освен с нея, Свен е кръшкал на жена си и с красивата секретарка Фариа Алам, която обаче е имала връзка и с изпълнителния директор на ФА Марк Палиос, който подаде оставка, след като случаят се раздуха.

6. ТРИО ОТ СЪНДЪРЛАНД СПРЕТВА ОРГИЯ С 16-ГОДИШНА
Един от най-големите секс скандали в историята на Англия. Тримата футболисти на Съндърланд Бен Алнуик, Лиъм Лоурънс и Крис Браун спретнаха здрава оргия с 16-годишно момиче преди пет години.


На всичкото отгоре груповото им изпълнение, което се е състояло в хотел, е било заснето, а след това и извадено на "бял свят".

7. КЕШЛИ И ФРИЗЬОРКАТА
Бранителят на Челси Ашли Коул вече се раздели със своята съпруга Черил Коул, тъй като бе спипван постоянно "в крачка".


Определено за всичко това вина носи Кешли, както е известен алчният футболист, който преди няколко години напусна любимия си Арсенал, за да премине в Челси.

През 2008 година английският национал имаше любовна афера с фризьорката Айми Уолтън, а до този момент през леглото са му минали още куп красиви жени.

8. КАН В АФЕРА СЪС СЕРВИТЬОРКА
Легендарният немски национал Оливер Кан също не го свърта на едно място.


През 2003 година всичко за него вървеше перфектно, бе станал за пореден път шампион с Байерн и имаше щастлив брак.

Освен това Оли бе тогава баща на едно дете и очакваше второ от своята съпруга Симоне, с която бяха женени от 1999 година.

Въпреки щастливия си личен живот, Кан предпочете да зареже жена си, докато още бе бременна, заради 21-годишната сервитьорка Верена Керт.

9. НАЦИОНАЛИТЕ НА ИЗРАЕЛ И ПРОСТИТУТКИТЕ
През 1999 година Израел се представи много силно в европейските квалификации и страната достигна до право на бараж за участие на Евро 2000.


Евреите паднаха катастрофално от Дания с 0:5 у дома и на практика загубиха всички шансове да заличат пасива си във втория двубой.

След това стана ясно, че няколко от националите на Израел са правили секс с проститутки, вместо да си почиват, преди мача.

10. РОБИНЬО И ВАГНЕР ЛАВ В ЕДНА ОРГИЯ С ПОРНО ЗВЕЗДАТА ПАМЕЛА БУТ
 Очевидно името на бразилската порнозвезда Памела Бут е добре известно на голяма част от всички вас.


По едно време във виртуалното пространство бе плъзнал видео клип, в който надарената бразилка е с .... Вагнер Лав в едно легло, а ... от другата страна на леглото лежи и Робиньо. Какво ли са правили?