Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че градският съперник Манчестър Сити е сериозна заплаха за неговия клуб.

Ветеранът, който доста често страда от контузии през последните няколко години, определено е впечатлен от страхотната форма, в която се намират "гражданите".

В момента тимът на Роберто Манчини е втори в класирането във Висшата лига и има сериозни шансове за титлата през този сезон, тъй като ясно се вижда, че явно се е научил да печели големите си мачове.

"Ние сме зад Сити, което не се е случвало много често през последните 20 години", заяви Невил, цитиран от английския таблоид "Сън".

"Няма съмнение, че трябва да гледаме на тях като основен противник за титлата, какъвто е и Челси", добави бившият английски национал.

"И двата отбора в момента са по-напред от нас в класирането. Парите, с които разполага Сити и които те изхарчиха през лятото за селекция, трябва да ни карат вече да ги смятаме за основен претендент за челното място, какъвто са всъщност", завърши Гари Невил.