Криза е, но не и за Лудогорец. Футболният клуб от Разград, седми в Източната "Б" група, вече напазарува цял отбор нови играчи. Шестима от "А" група, четирима от които от Славия, вече подписаха договори.

В Разград чакат и бразилец от Сантос. Лудогорец е на 5 точки от първото място, но отсега е ясно, че ще влезе в "А" група - тези пред него нито искат, нито имат пари за там.

Кой е Кирил Домусчиев
На футболната карта името на Кирил Домусчиев се появи първо в ЦСКА. Именно той е баровецът, който сега дава пари в Лудогорец. 41-годишният бизнесмен беше в надзорния съвет на ЦСКА заедно с двамата от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов. Напусна, след като се случиха титаничните глупости с изгонването на Любо Пенев, назначаването на Андоне и провала през пролетта. В Разград се хвана с футбола покрай собствеността си в местния завод за биоветеринарни продукти "Биовет". От ноември насам Домусчиев се спряга и като бъдещ собственик на ЦСКА. Пред "7 дни спорт" обаче той няколко пъти отрече да се връща на Армията. Не му трябвало лозе на баир.

Активи за 500 млн. евро
Твърди се, че Кирил Домусчиев притежава и управлява активи за над 500 млн. евро. Името му фигурира в ръководствата на "Хювефарма", "Биовет", "Параходство БМФ", "Кей Джи Маритайм", "Варна Комерс", "Търговски център Тракия" и "Адванс Пропъртис". Той и брат му Георги почват в бизнеса с приватизационния фонд "Напредък", купуват дялове в завода за велосипеди в Ловеч, "Плевенско пиво" и др. След това слагат ръка и върху фармацевтичните компании "Биовет" и "Хювефарма". Притежават и базара в Илиянци, преди да го продадат. Твърди се, че Домусчиев стои и зад изграждането на мол "Сердика", макар че официално собствениците са други.

На мач с премиера
Кирил Домусчиев този сезон е бил на мач в Разград само веднъж. Това стана при победата с 3:1 над Доростол (Силистра) през октомври. Босът на Лудогорец пристигна на стадион "Дянко Стефанов", тъй като се очакваше важен гост - премиерът Бойко Борисов. Преди това министър-председателят присъства на тържествата по случай първата копка на новия фармацевтичен завод в Разград, след това дойде и на мача. В Лудогорец вече са сигурни, че ако идната есен премиерът пак има работа в Разград, вече ще гледа мач от "А" група.

"7 дни спорт"