Лют скандал се завихри по медиите между топмоделката Бориса Тютюнджиева и вратаря на националния отбор и холандския Твенте Ники Михайлов.

Първо футболистът се разяри на публикации в интернет, които го обвързаха с нея. "Категорично искам да заявя, че никога не съм имал сериозни отношения с Бориса Тютюнджиева, а по-скоро флирт. Ако часовете, прекарани в една стая с нея, за някои са връзка, то за мен е просто флирт", обясни се Михайлов на личния си сайт.

После обаче съвсем неделикатно добави: "Флиртът започна само след час разговори и приключи завинаги още същата нощ. Ако това е връзка, то е "връзка" за една вечер".


Написаното от Ники разгневи до дупка Тютюнджиева, която опари вратаря със следния отговор: "Между мен и Ники Михайлов няма абсолютно нищо. Не намерих нещо специално в него нито като човек, нито като възпитание".

"За мен той е нереализиран човек и футболист, който си търси пиар, вместо да залага на кариерата си, както например Димитър Бербатов". Моделката добавя, че има сериозен приятел, който й забранил да споменава името на Ники Михайлов.