Диего Пероти заяви, че се надява емблемата на Рома Франческо Тоти да остане в клуба. Договорът на Принца на Рим изтича след края на сезона и все по-упорито се говори, че ще продължи кариерата си в друг клуб. Аржентинецът пък се вписа прекрасно в тима, след като през януари дойде на “Олимпико” от Дженоа. 

“Надявам Тоти да остане в клуба, защото той е много важен за нас. Емблемата на Рома и на града. Искам да продължа да играя с него”, заяви Пероти. 

“Ще ви кажа истината - изключих си телефона, когато отвори трансферният пазар и чаках конкретна оферта, защото иначе щях да полудея.

Рома разполага с много добър отбор и мисля, че през следващия сезон ще успеем да спечелим някои трофей. И сега представянето ни е на ниво, все пак играхме осминафинал в Шампионската лига и сме трети в класирането. 

Ако трябва да опиша Лучано Спалети с една дума, тя ще бъде характер. Този човек притежава страхотен характер и интензивност. Е, може би интензивност е точната дума. Една дума за Тоти? Толкова са много, той е най-добрият”, каза още Пероти.