Галерия

С вълшебна алпийска ваканция се поглези една от най-известните футболни фенки на Апенините Франческа Брамбила.

Пищната италианка се усамоти в хотел „Шале Ал Фос” в Южен Тирол, известен с луксозните си стаи и фермата за алпаки.

Първата снимка, която Франческа публикува, беше именно с едно от тези южноамерикански животни. „Благодаря на любезните ми домакини, че сбъднаха една от мечтите ми. Вече искам да си заведа един от новите ми приятели у дома”, призна Брамбила в Инстаграм, цитирана от Монитор.

Въпреки че по думите й тя не е имала мъж до себе си тези дни, нейните 1 милион последователи станаха съпричастни на зимния й отдих. За тяхна радост най-отдадената почитателка на "Аталанта" показа дупето си в джакузито и разголи гръд по време на закуска. „Твоята закуска е готова”, написа закачливо под кадъра 28-годишната красавица, която освен като модел, се изявява и като водеща на спортни предавания.

Звездата от Бергамо, която освен по футбола е запалена по моторите, започва кариерата си именно като момиче от бокса на автомобилен отбор. Неслучайно едно от първите й гаджета е пилот, а след това тя ходи с рапъра Гуе Пекеньо и с актьора Андреа Монтоволи. Най-скандалната й връзка е с баскетболиста Стефано Лаудони, когото открадва от колежката му Валентина Виняли. Отношенията им обаче не продължиха дълго, защото 198-сантиметровият Лаудони заряза Франческа заради Мис Кино 2013 Дженифър Казула.

През август 2020-а Брамбила, която в миналото е ставала Мис Аталанта, бе спрягана за приятелка на неаполитанския модел Алесандро Дзарино (29).