Феновете на Байерн Мюнхен побесняха след отпадането от Виляреал и поискаха главата на Юлиан Нагелсман, обвинявайки го в некадърност след равенството 1:1 срещу испанците снощи. 

Късен гол Самуел Чуквуезе шокира баварците насред „Алианц Арена”, а наставникът бе обявен за „клоун” и засипан с критики заради това, че пусна в края Алфонсо Дейвис, който изпусна голмайстора при решаващия гол на гостите. 

„Това бе самоубийствено решение!” написа един недоволните почитатели  на отбора в социалните мрежи. „Не мога да повярвам каква бе тази тактика? Какво, по дяволите се опитваше да постигне с изваждането на Ернандес?” гласи друг пост. 

„Какъв е този ш**** клоун?”, „Не мога да разбера как е възможно в края да извадиш най-добрия си централен защитник, за да имаш 5 нападатели и половина в игра? Това бе безумно!”, „Вината без съмнение е на треньора. Тази смяна няма никакъв смисъл. Абсолютно никакъв”, „Глупак, пълен глупак е ЮН. Няма никаква причина за тази смяна. Той просто не става за Байерн” и „Нагелсман трябва веднага да бъде уволнен! Да отпаднеш от 7-ия в Ла Лига е просто нелепо” гласяха други публикации на побеснелите привърженици.