Томас Тухел няма да бъде уволнен от Байерн Мюнхен, а и самият той не мисли за оставка, въпреки лошите резултати на баварците напоследък. 

Вчера шампионите паднаха с 2:3 и от Бохум, за да останат на 8 точки от лидера Байер Леверкузен, което вдигна сериозно напрежението в тима. 

„Скай Германия” обаче съобщава, че Тухел ще запази позицията си, въпреки третото поредно поражение на отбора му. Хари Кейн вкара 25-ия си гол за сезона, а дълбоко в добавеното време пропусна и добра ситуация, за да изравни. 

„Разбира се”. Такъв бе отговорът на изпълнителния директор на Байерн Ян-Кристиан Дреесен на въпроса дали Тухел ще води отбора и следващата събота срещу РБ Лайпциг. 

„Не съм привърженик на бомбастични изказвания свързани с треньорите, но въпросът за бъдещето на нашия наставник не е нещо, за което мислим в момента. Трябва да се фокусираме върху следващите двубои” добави той, докато самият Тухел почти отписа титлата. 

„Първото място не изглежда особено реалистично в момента. През миналия сезон обаче вярвахме в титлата до последно и в крайна сметка бяхме възнаградени, така че ще продължим да работим и сега. След всяка загуба напрежението се вдига, така че това е нещо нормално” коментира наставникът.