Мениджърът на Челси Антонио Конте доста шокиращо може да напусне клуба, след като между него и ръководството е назрял сериозен конфликт по отношение на трансферите, твърди "Мирър".

Според последни информации напрежението между двете страни бе стихнало, но това е било така докато Юнайтед не успя да уреди снощи Ромелу Лукаку.

Именно нападателят бе основната трансферна цел на "сините" и италианският специалист е много разочарован от факта, че клубните босове не са направили всичко по силите си, за да му го осигурят.

Нещо повече, самият Конте е бил толкова убеден в привличането на белгиеца, че дори е направил тактически план със самия футболист в него за новия сезон. 

Така на практика провалът на този трансфер поставя бъдещето на специалиста в клуба под сериозен въпрос, тъй като той осъзнава, че нещата не са както трябва. 

Италианецът е изнервен още и от факта, че трансферът на Темуе Бакайоко от Монако се забави, както и от това, че по привличането на Върджил ван Дайк от Саутхямптън и Алекс Сандро от Ювентус няма никакъв прогрес.