Мениджърът на Челси Антонио Конте логично бе доста разочарован след класическата загуба с 0:3 при визитата на Барса и отпадането на тима от Шампионската лига на 1/8-финалната фаза.

Той обаче не пропусна да отдаде дължимото на голямата звезда на противника Лео Меси, който изигра изумителен мач и на практика сам изкова успеха на тима си.

Аржентинският "магьосник" мушна два гола за успеха на своите, като и в двата случая промуши топката между краката на Куртоа.

"Стартирахме мача по ужасен начин и допуснахме попадение само след две минути", обяви той по време на пресконференцията след срещата.

"След това обаче се опитахме да играем и в някои моменти от мача дори доминирахме и имахме шанс да вкараме".

"В двата мача ударихме на четири пъти гредата и това е много странно. Сякаш нямаме никакъв късмет".

"Мисля, че Меси направи разликата в този мач. Той е феноменален. В двата мача срещу нас вкара три гола и асистира на Дембеле за попадението тази вечер". 

"Жалко е, че отпадаме, но трябва да бъда горд с моите момчета, защото те дадоха всичко от себе си". 

"Противникът обаче имаше един супер, супер, супер, супер топ играч, какъвто е Лео". 

"Говорим си за футболист, който може да вкара по 60 гола на сезон. Радвам се, че успях да му направя комплимент. Без съмнение, той е най-добрия в света". 

"Мисля, че в този мач съдията не даде дузпа за нарушение срещу Алонсо и ако беше дал и я бяхме вкарали, тогава резултатът ставаше 1:2 за домакините и си мисля, че тогава може би щяхме да имаме шансове". 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="en" dir="ltr">We&#39;ll be hearing from Antonio Conte shortly... <a href="https://twitter.com/hashtag/BARCHE?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BARCHE</a> <a href="https://t.co/TPDWazcYob">pic.twitter.com/TPDWazcYob</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/974042453748670464?ref_src=twsrc%5Etfw">14 март 2018 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>