Уулвърхемптън – Челси, мач от 15-ия кръг на Висшата лига, стадион „Молиню“, 21:45, съдия Джон Мос

Наказан за Уулвърхемптън: Невеш
Под въпрос за Челси: Алонсо, Ковачич

Прогноза 

Челси поизостана от лидера Манчестър Сити е не може да допусне разликата да се увеличи още и след гостуването на Сините на новака Уулвърхемптън. 

Лондончани направиха равен с Евертън и загубиха от Тотнъм преди да победят Фулъм и се надяват, че с успеха над Котиджърс ще започнаг успешна поредица, особено предвид предстоящото домакинство на Гражданите в събота. 

Задачата на фаворита срещу Вълците може да бъде улеснена от спада във формата на домакините, които загубиха 5 от последните си 6 мача и от силното им начало на сезона не остана и следа. 

За мениджъра Нуно Еспирито Санто на отбора липсва самочувствие, а и лошите резултати допълнително поставят тима под напрежение. Уулвърхемптън се смъкна до 13-о място в класирането и вече започва да се оглежда притеснено зад себе си. 
 
Седемте загуби в 8 мача във Висшата лига от Челси няма да подпомогнат каузата на домакините, които обаче могат да почерпят вдъхновение от точките срещу Сити и Юнайтед и от това, че наскоро измъчиха сериозно Тотнъм. 
 
Въпреки това шансовете им не изглеждат много добри, защото индивидуалната класа на съперниковите футболисти би трябвало да направи разликата и в този двубой, в който Челси не може да допусне нова грешка. 
 
Маркос Алонсо е под съмнение за гостите и евентуалното му липсва ще е значима, но пък Педро вкара срещу Фулъм и може да запази титулярното си място и сега, а и в офанзивен план силата на лондончани изглежда прекалено сериозна, за да могат Вълците да постигнат нещо. Затова и даваме предимство на Челси. 
 
Резултат: Уулвърхемптън – Челси 0:2