Еден Азар обяви, че иска да продължи да бележи за Челси, след като мина границата от 100 гола за клуба и така обнадежди феновете, че ще остане. 

Белгиецът, който е искан сериозно от Реал Мадрид, реализира на два пъти, за да донесе успеха над Уотфорд с 2:1 и така лондончани дръпнаха с 2 точки пред Арсенал на в борбата за 4-ото място. 

„Това е специален момент, а освен това победихме, което го прави още по-хубав. Вече имам 101 гола за този клуб, което е нещо невероятно и никога няма да го забравя. Смятам обаче, че всички искаме още“ заяви Азар след двубоя. 

„Искам да бележа още и да се превърна в легенда на клуба като Лампард, Тери и Дрогба. Винаги се стремя да давам най-доброто от себе си и когато печелим е още по-хубаво“ добави той. 

„Показахме характер срещу Ман Сити, след като преди това бяхме паднали от Уулвс и сега направихме същото. Загубихме от Лестър, но сега отговорихме. Когато сме единни сме страхотен отбор и трябва по-често да го показваме. През първата част пропуснах няколко положения, но това не ме разколеба“ каза още Азар.