Мениджърът на Челси Маурицио Сари даде да се разбере, че младокът Калъм Хъдсън-Одой няма да мърда от клуба, макар че е ухажван от Байерн (Мюнхен) и баварците вече изпратиха няколко оферти за него до офисите на лондонския клуб.

От "синия" тим отхвърлиха не само предложенията, но и официалното искане за трансфер на 18-годишния футболист, а неговите своеволия определено успяха да ядосат италианския специалист.

Последната оферта на баварците за младока бе на стойност 35 милиона паунда, но и тя бе отхвърлена на момента от лондончани.

"Калъм се справя много добре на терена и съм наистина щастлив, че имам играч като него в състава си. Не съм особено доволен от цялата създала се ситуация около него, но съм наясно, че има и други големи отбори в Англия, които имат същия проблем", обяви Сари, цитиран от "Скай Спортс".

"Не е лесно да задържиш младите си таланти. Той е един от най-добрите играчи на 18-годишна възраст в цяла Европа и е нормално да има интерес към него, но ние нямаме абсолютно никакво намерение да го продаваме. Мисля, че Калъм ще бъде бъдещето на нашия отбор".

Младокът има договор с Челси до лятото на 2020 година.