Нападателят на Челси Тами Ейбрахам остана много разочарован от загубата от Валенсия с 0:1, но обяви, че Сините ще си отмъстят за случилото се на Ливърпул в неделя. 

Рос Баркли пропусна късна дузпа за лондончани и така тимът стартира с поражение при завръщането си в надпреварата след едногодишно отсъствие. 

„Неделният сблъсък ще бъде тест за нашия характер и мач, в който ще си отмъстим за това поражение. И ние, и Ливърпул ще търсим победата и целта е бързо да забравим това разочарование” заяви Ейбрахам. 

„Все още има много време в Шампионската лига, но разбира се сме разочаровани и ядосани от тази загуба. Остават още 5 мача, които ще опитаме да спечелим” добави младокът. 

„Наистина не играхме най-добрия си футбол, но е факт и че Валенсия успя да ни ограничи и да ни спре в дълги периоди, което трябва да бъде отчетено и те заслужават поздравления. През сезона ще имаме възходи и падения, така че бързо трябва да забравим случилото се” каза още Ейбрахам, като за пореден път не пропусна да отчете ролята на Франк Лампард за прогреса му.