Мениджърът на Челси Франк Лампард съвсем логично бе доста разочарован след загубата с 1:2 от Ливърпул на своя "Стамфорд Бридж". "Сините" играха страхотно след почивката, но така и нямаха късмет да стигнат поне до точка у дома.

"Трудно ми е да приемам поздравления за играта ни след почивката, но ако трябва да съм честен всичко, което търся, го показахме през второто полувреме. Бяхме енергични, агресивни, бързи и също така търсихме гола", обяви той на пресконференцията след мача.

"Трябва да каже, че загубихме мача заради някои дребни детайли. Не може да оставим Фирмино от шест метра непокрит. Именно неговият гол се оказа ключов и той "уби" мача. След два гола срещу Ливърпул е трудно да се върнеш. Да, ние бяхме на път да го направим, но в крайна сметка сме в губеща позиция".

"Можем просто да си кажем, че противникът е твърде добър и не можем да го победим, но с това, което направихме след почивката, съм оптимист. Бяхме страхотни през второто полувреме. Имаме нужда обаче не само от добро представяне, а и от точки". 

"Нямам нищо против загубите. Загубихме Суперкупата, която потенциално можехме да спечелим. Яд ме е обаче, когато играем наистина добре и заслужаваме повече. Има какво да подобряваме, определено. Трябват ни точки".