Франк Лампард призова Ливърпул да не бъде твърде арогантен, след като Челси загуби с 3:5 от Червените в атрактивен сблъсък снощи на „Анфийлд“. 

Наставникът се скара с Юрген Клоп по време на сблъсъка, след като Матео Ковачич спря пробив на Садио Мане, а това ядоса германеца. 

Сините допуснаха изоставане с 0:3 и 1:4 и макар и да се бориха до последно, останаха с празни ръце, което бе и нормално, след като получиха цели 5 гола във вратата си. 

„За мен нямаше нарушение на Ковачич, а и много други неща не се получиха по начина, по който искахме. Аз обаче нямам проблем с Юрген Клоп. Начинът, по който той ръководи своя тим, е брилянтен. Поздравления за Ливърпул, те спечелиха Лигата, но нека да не бъдат твърде арогантни поради това. В един мач има много емоции и точно това се случи и в този момент“ заяви Лампард. 

„Получи се страхотен  сблъсък, в който смятам, че бяхме във всеки един момент, независимо от голямото ни изоставане на няколко пъти. Те вкараха с два страхотни удара, а и ние ги улеснихме с грешките си. Показахме обаче характер и устойчивост, но срещу подобен противник не можеш да си позволиш твърде много неточности“ добави наставникът, чийто тим ще се нуждае от точка срещу Уулвърхемптън, за да си гарантира място в Топ 4 в последния кръг. 

„Ще бъде огромен мач. Знаем каква е ситуацията. Всичко е в наши ръце и се нуждаем от точния резултат срещу един много добър отбор на Уулвърхемптън. Ще трябва да се справим с напрежението, за да постигнем това, което искаме“.