Мениджърът на Челси - Франк Лампард заяви, че не чувства допълнителен натиск върху себе си след трансферите през лятото, които струваха над 200 милиона лири на лондончани.

Той обясни, че мениджърският пост в Челси винаги носи със себе си напрежение, защото целта на клуба по футбол и неговите фенове е само и единствено титлата.

"Изненадан съм, че мислите (журналистите), че не съм бил под натиск и напрежение и миналата година. Аз всъщност работя по-добре в такава обстановка. Даже ми и харесва", каза мениджърът и бивш полузащитник на Челси преди първия мач за новия сезон срещу отбора на Брайтън.

"Не съм тук, за да играя за четвърто място или само да помагам на децата да се развиват. Тук съм, за да печеля. През миналата година нямаше как да правим трансфери, така че ги правим сега. Опитваме се да променим цялостния пейзаж тук и сме готови да работим, за да постигнем целите ни.

"Много добре ми е ясно какво е нужно, за да спечелиш титлата. Сити и Ливърпул бяха далеч пред останалите през последните няколко години, но се надявам лека-полека да ги настигаме. Такива са очакванията на феновете и на отбора, но не искаме да бързаме, защото може да сгрешим. Нормално е и да има натиск към мен, защото истинската работа започва сега".