Нападателят на Челси Ромелу Лукаку лично поднесе извиненията си на феновете на тима и обяви, че ще направи всичко възможно, за да си върне тяхното доверие.

В края на миналата седмица белгийският национал даде интервю пред Скай Италия, в което заяви, че не е доволен от методите на мениджъра Томас Тухел и изрази желание един да се завърне в Интер.

Впоследствие Тухел извади Лукаку от състава за мача с Ливърпул, след което двамата изясниха неразбирателството си в личен разговор.

"Към феновете - съжалявам за причиненото. Знаете каква връзка имам с този клуб още от тийнейджърските си години, така че напълно разбирам защо сте разстроени. Сега зависи от мен да възстановя доверието ви в мен и ще направя всичко по силите си, за да го сторя. Ще покажа отдаденост на тренировките всеки ден и в мачовете, за да ни помагам да печелим мачове", каза Лукаку в интервю пред клубната телевизия.

"Поднасям извиненията си също така на мениджъра и на съотборниците си, както и на ръководството, защото не бе точният момент. Искам да продължим напред и да започнем отново да печелим мачове", допълни белгиецът.