Мениджърът на Челси Томас Тухел остана разочарован след загубата с 1:3 от Реал Мадрид на "Стамфорд Бридж" в първа 1/4-финална среща в Шампионска лига.

Той заяви, че лондончани са се представили ужасяващо, особено през първото полувреме. "Беше едно от най-лошите ни първи полувремена, които съм виждал. Не може да играеш така в подобни мачове. Не правехме това, което трябва, и бяхме много далеч от стандартите ни", заяви Тухел.

"Нищо не беше наред. Кога подаваме, как подаваме, къде атакуваме, как играем с топката… Динамиката, предизвикателството, желанието за игра – първото полувреме беше ужасяващо, но няма какво да се оплакваме".

"Винаги можеш да се върнеш в мача, да изравниш, да спечелиш дори, но ако сам убиеш играта си, става по-трудно. Все пак имахме много шансове през втората част да направим 2:3, но не и тази вечер".

"Какво очаквате? Да стоя тук и да се усмихвам? Не, не трябва да ходим в Мадрид. Трябва да отидем в Саутхемптън. Мисля, че е много важно да следим събитията. Ще се убедя, че всеки е наясно с това, защото, ако играем така, ще загубим и срещу Саутхемптън", завърши Тухел.

Снимка: БГНЕС