Легендата на Челси Дидие Дрогба обра точките на червения килим в Париж, където на церемонията за „Златната топка“ официално показа новото си гадже. Медиите в родния му Кот д'Ивоар пък веднага акцентираха върху закръгленото коремче на Габриел Льомер, пише "Телеграф".

Според техните източници красавицата чака дете от 44-годишната звезда, който има трима наследници от бившата си съпруга – синове Исаак (21), Киърън (12) и дъщеря Иман, на 10 г.

Дидие се разведе с малийката Лала Диакате през януари 2021 г. Те се запознават в началото на 2000 г. и вдигнаха сватба през 2011-а, като се радваха на три деца. Говореше се за много забежки на Дрогба, включително и с Мис Холандия Татяна Маул, но чашата преля, когато се появи клип, в който неизвестна дама захапва бившия нападател за рамото, а той крещи от болка.

 

След компрометиращия материал Дидие се видя принуден да дава обяснение в Инстаграм: "Нямам навика да обсъждам личния си живот, но поради спекулациите в медиите мога да потвърдя, че за съжаление след 20 години заедно Лала и аз взехме трудното решение да се разделим. Оставаме много близки и основните ни приоритети са да защитим децата си и личния живот на семейството си".

Най-големият син на Дрогба тръгна по неговите стъпки, беше юноша на Челси, а после мина през френския Гинган, италианския Фолгоре Каратезе и португалския Коимбра. В последния си отбор Исаак така и не се върна, след като тази зима уж отскочи до Париж, за да взима изпити в университета.