Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че успеха на отбора му срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига е свалил голям товар от раменете му, съобщи ДПА.

"Дали падна товар от раменете ми? Да, по някакъв начин", каза треньорът.

"Но това са само две победи и трябва да се съсредоточим върху мача с Лестър. Момчетата са в добра форма, в добро настроение. Те се обединиха в труден момент, което беше добре", добави Потър.

"Нашата работа е да постигаме резултати. Мисля, че представянето ни бе позитивно и вярвам, че феновете оценяват това", надява се треньорът.

"Мисля, че привържениците бяха честни и искат отборът да постига резултати, така че разбирам критиките, както и разбирам, че не могат да приемат да сме след някои отбори в класирането", каза той.

При успех над Лестър, това ще бъде първа победа за Челси при гостуване след 2:0 над Астън Вила преди цели 5 месеца.

"Имаме възможност да победим, но трябва да играем добре. Мисля, че резултатите на Лестър са по-лоши от представянето им. Те нямаха късмет, мисля", откровен бе Греъм Потър.

"Имам огромно уважение към Брендън Роджърс за това, което прави там. Той е топ треньор и топ личност и затова нямам търпение да се срещнем", каза още мениджърът.