Крилото на Челси Михайло Мудрик отговори на Гари Невил, който го критикува след равенството 1:1 с Ливърпул на "Стамфорд Бридж" на старта на Висшата лига.

През месец май бившият краен защитник на Манчестър Юнайтед заяви, че се радва, че няма да играе срещу 22-годишния украинец заради качествата му, но след дербито в неделя, Невил каза: "По дяволите, той е толкова статичен, какво му стана? Просто не беше готов да заиграе на това ниво толкова бързо".

Но Мудрик, който през зимата беше привлечен от лондончани от Шахтьор Донецк за 100 милиона евро, каза: "Какво мога да кажа? Нека изчакаме Невил да си смени мнението отново. Е, не разбирам. Играеш добре днес - той казва едно, играеш зле утре - той казва друго. Всеки ден той ще каже нещо ново".

"Просто не го разбирам това. Ако имам любим тенисист и той спечели днес - подкрепям го, ако загуби утре - подкрепям го. Мога да му се сърдя или да не ми хареса как играе, но никога няма да кажа публично, че вече не го харесвам, че не го подкрепям". 

"Такива хора, фенове, експерти не се ценят много, когато всеки ден си сменят мнението", каза Мудрик в интервю за YouTube канала на Bombardier.

Мудрик ума 18 мача за Челси, в които е направил 2 асистенции.

Снимка: БГНЕС