Маурисио Почетино очаквано бе бесен на играчите на Челси след тежкото 1:4 срещу Нюкасъл вчера. 

Сините бяха вдъхновени от силната си игра срещу Тотнъм и Манчестър Сити и вкараните по 4 гола в тези мачове, но на „Сейнт Джеймсис Парк” тотално се провалиха, особено след почивката, когато пуснаха 3 гола. 

„Говорихме си след мача, че трябва да отидем в хотела, да се наспим и след това да отидем на тренировка на следващата сутрин, без да имаме почивен ден. Тези мачове направо ме вбесяват. В тях са нужни характер и твърдост и не можем да играем по този начин” заяви специалистът. 

„Не мисля, че Нюкасъл бе на суперниво, но спечели лесно. Ние трябваше да ги затрудним, а не го направихме. Допуснахме лесни голове и бяхме меки в единоборствата. Не показахме, че играем за нещо значимо” добави той. 

„Все още сме млади и трябва да се вземем поуките. Необходимо е да сме по-солидни и да сме готови да се борим, а в този мач не бяхме. Няма значение дали съм край тъч-линия или не. Тук става въпрос за зрялост. Трябваше да демонстрираме енергия и борбеност, защото големите играчи го правят на всеки 3 дни. Беше наистина крайно разочароващо. Много съм недоволен от играта ни. Това бе най-слабият ни мач за сезона. Сами сме си виновни” каза още Поч.