Нивото на представянето на Челси е паднало в последните седмици, но това е нормално за младия лондонски отбор, който се изгражда за бъдещето, смята мениджърът Маурисио Почетино, цитиран от Ройтерс.

Челси похарчи най-много пари във Висшата лига напоследък, но формата на тима, който спечели само 5 от 15 мача, не е убедителна. През седимцита отборът загуби от Манчестър Юнайтед и се смъкна на десето място в класирането.

"Всеки играч знае какво очакваме от него, друго нещо е вече да си свърши работата. Трябва да се подобряваме с времето", надявам се аржентинският специалист преди мача с Евертън.

"Поради различни причините не постигаме това, което искаме. Мисля, че заслужавахме много повече от началото на сезона, но последните седмици представянето ни спадна. Аз съм реалист", добави Почетино.

"Трябва да играем по-добре. След победата над Брайтън усещането бе друго, след загубата от Манчестър Юнайтед не можем да тръгнем от нулата. Това е нормално в този период, но е трудно, защото сме Челси", каза още треньорът.

"Когато говорим за млади играчи, те трябва да се чувстват на място и да им е комфортно. Не можем да забравим, че сме Челси, където напрежението е голямо", каза още Почетино.

"Знаем какво трябва да направим. Въпрос на време е, понякога отнема 6 месеца, година или 4 месеца. Сигурни сме, че ще направим нещо, което си струва", категоричен е мениджърът.

"Познавам Шон Дайш добре и това, което направи с Бърнли. Те (б. а. - Евертън) имат чувството, че са били третирани несправедливо и няма какво да губят, но също така имат добри футболисти и Шон върши страхотна работа", похвали бъдещия си съперник Евертън Почетино.