Защитникът на Арсенал Лоран Кошчелни опита да остане позитивен след разгрома от Байерн с 1:5, но и той едва ли си вярва, че тимът му е способен да направи обрат на реванша. 

„Във футбола човек никога не знае какво ще стане. Естествено, че ще се опитаме да победим и да играем  добре, но след мач като този е ясно, че това ще бъде много трудно. Няма съмнение обаче, че ще се борим, защото сме професионалисти и играем за Арсенал” заяви той. 

По отношение на случилото се в Мюнхен, французинът няма логично обяснение. „Не зная какво се обърка. Мисля, че през първото полувреме играхме добре. Бяхме подредени и организирани и не дадохме на съперника свободни пространства, както и трябваше” заяви той. 

„На почивката резултатът бе 1:1 и всичко бе наред, но след като получихме втори гол се притеснихме и не останахме компактни. Загубихме спокойствието си, а трябваше да останем на ниво, защото във втория мач сме домакини” изкъкна Кошчелни. 

„В такива ситуации е необходимо да бъдем единни, да се защитаваме както трябва и да не допуснем разликата да се увеличи. Този път определено не го направихме, а и Байерн игра много добре. Те имат някои играчи от световна класа, които в нападение могат да бъдат решаващи”.