Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обяви, че е взел решение за бъдещето си и ще го обяви съвсем скоро. 

Днешната загуба на лондончани от Уест Бромич с 1:3 предполага, че е много вероятно той да е решил да напусне клуба след края на договора си през лятото. 

„Не се притеснявайте. Зная какво е моето бъдеще и вие ще го научите съвсем скоро, много скоро” заяви той пред репортерите след поражението на „Дъ Хоуторнс”. 

„Днес не се притеснявам за това. Ще научите. Не сме били в подобна поредица от 20 години. Губим мач след мач и за мен това е много по-важно отколкото бъдещето ми. Не ни остава нищо друго освен да се борим и ще го направим до края на сезона. Ако не сме достатъчно добри, тогава ще си понесем последствията” добави той. 

Днес феновете отново поискаха Венгер да си тръгне, като над стадиона минаха два самолета с банери единия против французина, но другия бе в негова подкрепа. „Гледах мача, а не трибуните. Човек трябва да е концентриран върху работата си, независимо какво мислят хората. Днес имахме 77% притежание на топката, но не създадохме достатъчно положения и това е нещото, котео ме вълнува” изтъкна той. 

Четвъртата загуба в последните 5 мача остави Артилеристите на 5 точки от Топ 4 и нещата не изглеждат никак добре за тима, ако продължи със същото представяне.