Вратарят на Арсенал Бернд Лено се надява да използва шанса си и да покаже на какво е способен в следващите няколко мача, които Петр Чех ще пропусне. 

Ветеранът пострада срещу Уотфорд и няма да играе около 3 седмици, което дава възможност на бившия страж на Байер Леверкузен да натрупа самочувствие. 

„Развълнуван съм, защото сега ще имам възможност да играя повече и да покажа на треньора своите качества. Това наистина е голям шанс за мен“ заяви германският вратар. 

„Естествено не се радвам, че Петр се контузи, Това винаги е неприятно и аз му съчувствам. Сега обаче ще имаме повече възможности да бъда на терена, така че ще се концентрирам върху мачовете“ добави той. 

„Исках да играя още от началото разбира се и когато си на пейката изобщо не е приятно. Треньорът обаче ми каза да не се тревожа, а просто да тренирам здраво, тъй като трябва да свикна с отбора и защитата. Запазих спокойствие, продължих да се готвя усърдно и получих няколко мача в Лига Европа и Купата на Лигата. Сега този опит със сигурност ще ми помогне“ каза още Лено, който може би ще пази срещу Карабах в четвъртък, макар и да има шанс да бъде запазен за мача с Фулъм, а в Азербайджан да играе Емилиано Мартинес.