Треньорът на Арсенал Унай Емери не спести похвалите си за пореден път за Аарън Рамзи, който снощи игра много силно при успеха над Наполи с 2:0 в Лига Европа. 

Уелсецът вкара първия гол, пропусна още няколко и бе в основата на почти всичко интересно пред вратата на италианците, които се отърваха от по-сериозно поражение. 

„Представянето на Рамзи? Невероятно! Мисля, че той иска да помогне на отбора да направи нещо голямо, тъй като винаги ще се усеща като част от Арсенал. Дава най-доброто от себе си, за да направи отбора по-силен“ заяви Емери. 

Както е известно халфът играе последните си мачове за лондончани, с които не успя да се разбере за удължаване на договора си и от новия сезон ще носи екипа на Ювентус. 

„Искам да се наслади на момента и се надявам да можем заедно да направим нещо значимо за отбора. В момента той е концентриран изцяло върху Арсенал“ добави треньорът, който съжаляваше, че лондончани не спечелиха по-убедително. 

„Доволен съм на 60%. Знаехме колко е важен първия мач и определено постигнахме добър резултат. Контролирахме мача и можехме да вкараме и още голове. Хубаво е, че не допуснахме много ситуации пред вратата си, но ни очаква труден реванш, защото противникът ще атакува много“ изтъкна Емери.