Временният мениджър на Арсенал Фреди Люнгберг призна, че е изключително развълнуван преди дебюта си като наставник на "топчиите".

Днес лондончани ще се изправят срещу Норич, а това ще бъде и първият мач на шведа начело на тима. За негово съжаление дори при фантастични резултати той няма как да остане на поста, тъй като може да води отбора временно заради липсата на необходимия Лиценз Про.

"Това е изключително голяма чест за мен. Развълнуван съм и то доста преди мача срещу Норич. Надявам се да се изправим на крака. И на мен ми е неприятно, че напоследък отборът не върви, но за това сме и ние тук. За да се опитаме да помогнем с каквото можем", обяви Фреди по време на пресконференцията си.

"Казах на момчетата, че трябва да си свършат работата. Аз мога само да им помогна и да ги подкрепя, да ги надъхам - също. Бях наистина доста горд от факта, че ръководството ми се довери в този тежък за клуба момент". 

"Разполагаме с много добри футболисти и като цяло това е един страхотен клуб. Изпитах вълнението от това нещо още като футболист". каза още той.