Арсенал финишира осми в крайното класиране на Висшата лига за сезон 2020/21 и е отчаян за подобрение следващата година. Дотолкова, че "Дейли Мейл" съобщава, че "артилеристите" обмислят оферта за Рахим Стърлинг.

Крилото получава все по-малко игрово време в Манчестър Сити след "избухването" на Фил Фодън. Английският таблоид пише, че и Рияд Марез може да бъде продаден, но само ако пристигне правилната оферта за него.

Стърлинг пристигна на "Етихад" през 2015 година от Ливърпул и в шестте си сезона в Сити три пъти стана шампион на Англия, веднъж грабна трофея от ФА Къп и цели пет този от Купата на лигата.

Този сезон английското крило ще има шанс да спечели требъл. След като си осигури титлата и трофея от Купата на лигата, Сити ще се бори и за купата с ушите срещу Челси във финала на Шампионската лига.

В 291 мача за "гражданите" Стърлинг има 114 гола и 87 асистенции, припомня webcafe.bg. През този сезон има 14 гола и 12 асистенции в 48 мача, въпреки че в последните няколко месеца все по-често сядаше на резервната скамейка.