Арсенал победи с 1:0 Бодьо/Глимт и затвърди първото си място в група А на Лига Европа. Букайо Сака донесе успеха на лондончани, които са с пълен актив след 3 срещи. Тимът на Микел Артета е с мач по-малко и е само на точка от това да си осигури място в елиминационната фаза на турнира.

В 24-та минута "артилеристите" организираха хубава атака, в която Сака и Локонга направиха двойно подаванe. Англичанинът стреля, ударът му бе блокиран, но топката рикошира в гърдите му и с голяма доза късмет влезе във вратата на Хайкин.

Малко по-късно Нкетиа се озова на добра позиция  и стреля от границата на наказателното поле, но ударът му бе слаб и излезна в аут.  Мално следко след почивката Пелегрино бе прекрасно изведен, след като дебнеше на границата на пеналтерията, но ударът му бе блокиран от Търнър.

В 56-та минута Солбакен нахлу в наказателното поле на съперника и опита хубав удар по диагонала, но топката мина на сантиметри от гредата. После пък Еспейорд получи страхотен пас и остана очи в очи с вратаря, но изстрелът му мина високо над вратата. 

До края на мача Арсенал спокойно ударъжа хаотичния натиск на домакините и стигна до победата. Норвежците остават на второ място, но могат да бъдат изместени от ПСВ, който в късния мач от групата приема Цюрих.